Djoez’ ‘Amma cursus – mannen

Djoez' 'Amma cursus - Mannen [in Den Haag]

 

Onze Djoez’ ‘Amma cursus voor mannen legt de focus op het correct lezen en memoriseren van het laatste (dertigste) deel van de Koran. Dit gedeelte wordt ook wel eens Djoez’ ‘Amma genoemd. Dit doen we middels het hanteren van de correcte uitspraak en de tajwiedregels.

Betekenis

Maar dat is niet alles. We gaan ons ook bezig houden met de betekenis ervan en een stukje tafsier (exegese). Zo bouw je vanaf 0 je kennis op over Djoez’ ‘Amma en zal jouw ervaring tijdens het reciteren ervan voortaan compleet anders zijn.

Voorkennis

Voor deze cursus moet de Koran kunnen lezen. Vlot lezen is niet een vereiste, maar is wel mooi meegenomen. Je hoeft geen suwar (hoofdstukken) van de Koran uit je hoofd te kennen.

Lesdagen en tijden:

 • Startdatum: Zondag 30 januari 2022
 • Lestijden (per week): iedere zondag van 18:15 tot 19:45
 • Cursus: heeft geen vastgesteld eindtijd

Locatie:

 • Den Haag: Uitenhagestraat 35, 2571 VV

  Momenteel bieden we deze cursus enkel op onze locatie in Den Haag aan voor de broeders. Binnenkort maken we meer bekend voor de zusters.

Kosten:

 • Lesmateriaal: Voor dit niveau is er één lesboek nodig. Daarvoor rekenen we een eenmalig bedrag van €12,- voor.
  • Juzz ‘Amma (Arabiyyah)
 • Eenmalige inschrijfkosten: €20,-
 • Cursusgeld: €100,- (februari en maart)

Het bedrag van €132,- dient vooraf bij aanvang voldaan te worden. Wij werken met modules van drie maanden. Elke module dient vooraf voldaan te worden. Aangezien het eerste kwartaal al in is gegaan dient er enkel voor twee maanden betaald te worden. De eerst volgende betaling van drie maanden (€150,-) vindt plaats op zondag 3 april. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons gerust mailen op info@arabiyyah.nl of bellen/appen op 06 24 320 411.

Inschrijven

Schrijf je nu in!

  1. MAAK JE KEUZE

  Naar welke les gaat de voorkeur uit?

  2. VUL JE GEGEVENS IN

  Blijft goed bewaard


  Gegevens Kind

  3. BEN JE AKKOORD?

  Heel veel succes met je studie  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.